Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ اسماعیل نعمتی معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی ایلام اظهار داشت : بر اساس مصوبه ستاد بیمه دام استان ایلام برای جلوگیری از قاچاق یا سرقت احشام، تمامی مالکان دام‌های سبک و سنگین باید آن‌ها را پلاک زنی و هویت گذاری کنند.

او افزود: یکی دیگر از الزامات برای عشایر و رستاییان دامدار موضوع بیمه کردن اجباری احشام است که در صورت بروز هرگونه خسارتی برای دریافت غرامت به صندوق بیمه بانک کشاورزی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی یادآور شد: بر اساس ماده ۳۳ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران، بیمه دام اجباری است تا در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای طبیعی صندوق بیمه به صاحبان احشام غرامت پرداخت کند.

او اضافه کرد: هویت زنی و پلاک گذاری احشام سبک و سنگین عشایری و روستایی از جمله راه‌های کاهش سرقت یا قاچاق دام است که انجام آن برای صاحبان گله‌ها اجباری است.

نعمتی ادامه داد : هم اکنون در روند پلاک گذاری و هویت زنی احشام در کنار کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی و اتحادیه دامداران دستگاه‌های مختلفی، چون امور عشایر و سازمان نظام مهندسی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نیز مشارکت دارند که باید همزمان با پلاک گذاری احشام، دامداران را برای بیمه کردن دام خود ترغیب و ملزم کنند.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی ایلام با بیان اینکه اولویت در پلاک زنی با دام‌های سبک است، پیش بینی کرد: روند پلاک گذاری و هویت زنی احشام سبک و سنگین استان ایلام تا پایان شهریورماه سال آینده به اتمام برسد.

انتهای پیام / غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاک کوبی دام و طیور قاچاق صندوق بیمه پلاک گذاری هویت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ «صادق علیمرادی» اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد، دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با عنوان این که در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم، افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان تشریح کرد: کل زمین‌های کشاورزی زیر پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی زیر پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره